Sybase iAnywhere Mobility Suite


Sybase iAnywhere levert al sinds jaar en dag universele oplossingen die rekening houden met de mogelijkheden én beperkingen van mobiele devices. Met tientallen miljoenen gebruikers wereldwijd, is Sybase onbetwist marktleider. De software ondersteunt vrijwel elk device, elke mobiele verbinding en elke verzendmethode. Het heeft een eenvoudig, server-based beheer én een waterdichte beveiliging. Met één centraal, schaalbaar platform heeft u grip op mobiele devices (zowel de oudjes als de allernieuwste), applicaties én gebruikers.


Mobile Office en Afaria zijn de twee peilers in de Mobility Suite van Sybase iAnywhere. Hiermee zijn ze volgens Gartner marktleider in de segmenten Enterprise Wireless E–mail en Multi–Channel Access Gateways.


     Sybase iAnywhere wireless e-mail software Sybase iAnywhere Mobile Suite         


Mobile Office en Afaria zorgen voor naadloze mobilisering van uw e-mailplatform:


Heterogene draadloze e–mail:


  • Ondersteunt niet alleen een scala platforms voor mobiele apparatuur – waaronder Symbian, Windows Mobile en iPhone – maar ook de belangrijke backend groupware–systemen Lotus Domino en Microsoft Exchange.
  • Biedt mobiele oplossingen voor alle bedrijfsprocessen en workflows – zoals fiatteringsprocessen – om die te integreren met draadloze e–mail.

Beheer en beveiliging van mobiele apparatuur:


  • Biedt vanaf één centrale webgebaseerde console geïntegreerde beheer– en beveiligingsfaciliteiten voor zowel laptops als handhelds.
  • Biedt uitgebreide beheerfaciliteiten voor mobiele apparatuur inclusief softwaredistributie, apparatuurregistratie en bindende configuratievoorschriften, de distributie en installatie van updates en patches voor het besturingssysteem en controle–op–afstand.
  • Biedt uitgebreide beveiligingsvoorzieningen, zoals power–on password, gegevensencryptie, antivirus, firewall en over–the–air–kill van mobiele apparatuur, waarbij de compliance met de bedrijfsbeveiligingsregels centraal beheerd en gecontroleerd kan worden.
  • Werkt met een uniek model voor outbound verbindingen, waarbij beveiligde communicatie mogelijk is met mobiele apparaten die op het bedrijfsnetwerk aanloggen zonder de noodzaak van een of meer open inbound–poorten.

Mobiel gebruik van bedrijfsapplicaties:


  • Faciliteert het mobiele gebruik van kritische bedrijfsapplicaties om de informatievoorziening aan ambulante werkers nog verder uit te breiden.
  • Via ‘Inbox of the future’ primaire bedrijfsprocessen sneller en efficië nter laten verlopen, bijvoorbeeld het goedkeuren van een order.
  • Ontsluiting van iedere database en koppeling met bedrijfssystemen naar mobiele devices met rijke applicaties voor optimale gegevensverwerking in het veld.